Hyvinvointia Sinergiasta

 

 

Sinergia = Sini Lehto

 

Taitojen ja tietojen oppiminen on tärkeää, mutta vielä tärkeämpää on oppia tuntemaan itsensä, löytää voimavaransa ja ottaa ne käyttöön sekä innostua elämästään. Oma haluni on viedä juuri näitä asioita eteenpäin valmennuksien, luentojen ja työpajojen muodossa.

Olen työskennellyt pitkään opetusalalla eri-ikäisten oppijoiden parissa. Opetustyössä paras palkinto on oppijan oivallukset, uuden oppiminen ja innostuminen. Kouluttajana ja valmentajana tavoittelen tätä samaa: oivalluksia, innostumista ja työkalujen antamista haluttuun muutokseen.

Valmennusteni lähtökohtana on ajatus, että jokainen on oman elämänsä paras asiantuntija. Valmentajana minun tehtävänä on auttaa sinua kuulemaan omaa ääntäsi. Valmennuksissani haluan antaa sinulle rohkeutta ja itseluottamusta kuunnella itseäsi ja elää täydesti itsesi näköistä elämää.

Koulutukseltani olen liikuntatieteiden maisteri. Sivuaineopintoja olen tehnyt tanssipedagogiikasta, draamakasvatuksesta, kasvatustieteistä ja terveystieteestä. Mentaaliseen valmennukseen olen perehtynyt NLP-practitioner, LCF Life Coach opintojen sekä psyykkisen valmennus -kurssin avulla. Itsensä kehittäminen on yksi inspiraatiolähteeni, joten kouluttautuminen jatkuu.

 

Olet lämpimästi tervetullut valmennuksiin ja työpajoihin!